VEGETARISKT OCH VEGANSKT
CHILI SIN CARNE 4 PERS
1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 selleri 2 morötter 1 grön paprika 1 msk tomatpure
1 färsk chili eller chilipulver 2 tsk paprikapulver, 1 tsk spiskummin, 1 tsk malen koriander, salt, peppar, buljongtärning 1 dl okokta belugalinser 2 dl vatten 1 burk krossade tomater
Hacka lök, vitlök, chili och grönsaker. Börja med att fräsa löken och vitlöken, tillsätt sen grönsaker samt kryddor och tomatpure. Slå sen på vatten och krossade tomater, lägg i 1/2 buljongtärning. Lägg i belugalinser och koka dessa färdiga. Sen i med kidneybönor. Salta och peppra. Servera med sallad och ev en klick yoghurt.

GRÖNSAKSGRATÄNG MED SAFFRAN OCH TOMAT

GRÖNSAKER I UGN MED PUY LINSER OCH KÅLSALLAD

FRIED RICE MED GRÖNSAKER OCH ÄGG

UGNSBAKAD SPETSKÅL MED HASSELNÖTTER OCH PUMPAPURE

SHEPARD PIE MED BELUGALINSER

FETAOST GRATINERADE GRÖNSAKER I UGN

QUINOA & MOROTSBIFFAR MED ÄPPLE & KÅLSALLAD

TORTILLAS MED AVOCADOCREME OCH MANGOSALSA

TOFUSPETT MED RÖDKÅLSSALLAD OCH SÖTPOTATISSLANTAR

MORÖTTER MED DILL OCH HASSELNÖTSDRESSING OCH GRILLAD HALLOUMI

KRÄMIG SPENAT OCH ZUCCINIPASTA

GRÖNSAKSRIS MED SPARRIS OCH AIOLI

RAMEN MED TOFU OCH SVARTA BÖNOR

GRÖNSAKSBIFFAR MED COCOS & CURRYGRÖNSAKER

GRÖNSAKSBIFF MED GUACCAMOLE OCH SÖTPOTATIS

CURRYROSTAD BLOMKÅL MED TABBOULEH

UGNSROSTADE GRÖNSAKER


MORÖTTER MED BROCCOLIMOS, LINSER OCH CURRYRIS

UGNSSTEKT PURJOLÖK OCH PUMPAPURE

RÖDBETSBIFF MED DIJONSENAPSSÅS

FRITERAD ZUCCINI

PLÅTMAT

TOFU RYDBERG

SPETSKÅL MED GRÖNSAKER OCH CHILIMAJJO

GNOCCHI MED GRÖNSAKER

AUBERGINERAGU

MOROTSBIFF MED SÖTPOTATIS OCH COLE SLAW
